Info, terapi och kontakt

BLOGG

Detta är en blogg som del av SPV – Socialpsykologisk Vård. Syftet är att samla information om svårigheter med anknytning och närs relationer i det vuxna livet. Här postas mindre essäer och krönikor som berör detta ämne.

TERAPI

Anknytningsbaserad psykoterapi med fokus på emotionell koherens erbjuds i Stockholm (eller via Skype). Priset anpassas efter din ekonomi och orienteringssamtalet är gratis. Jag är beteendevetare, samtalsterapeut och arbetar även som familjeutredare -behandlare.

Läs mer på hemsidan!

KONTAKT

Om du är nyfiken, har frågor eller vill boka en provsession är du varmt välkommen att höra av dig i kontaktformuläret nedan, ringa 0046737278722 eller maila till kontakt@socialpsykologiskvard.se

Detaljerad kontaktinformation finns på hemsidan där du också kan läsa mer.

Advertisements

2 thoughts on “Info, terapi och kontakt”

 1. Hej, intressant blogg! Jag hittade hit eftersom jag själv tydligen har anknytnings – eller närhetsproblematik. Är 30 år idag, växte upp med skilda föräldrar där den ena föräldern (mamma) var mycket “sund” och den andra (pappa), som jag var hos varannan helg, hade missbruksproblematik. Jag fick själv missbruksproblem i tonåren och det pågick i 10 år ungefär. Jag har alltid haft lätt för att få killar men det är som att jag bara vill ha det jag inte kan få, och när jag väl fått det vill jag inte ha det längre. Det här är jättejobbigt för jag sårar folk och blir själv besviken gång på gång. Jag hoppas varje gång att det ska bli annorlunda. Träffade en jättegullig kille för en månad sen och nu känner jag bara irritation och förakt när vi ses. Det är ju helt sjukt egentligen. har inga som helst problem med andra relationer. Senaste tiden har jag känt att jag kanske borde vara själv, det är egentligen skönast. Det är ju bara det att alla förväntar sig att man ska vara två, men jag tror faktiskt att jag trivs bäst själv. Visst saknar jag sex och närhet men det är inte värt allt som kommer med en parrelation. Jag fattar ju att min känslomässigt frånvarande pappa förmodligen är roten till mina problem. Pappa och jag har jättefin kontakt idag men det verkar omöjligt att få ordning på närhets/relationsproblematiken. Oj, tänkte inte skriva nåt alls egentligen men nu blev det så här haha 🙂 Ha det bra i alla fall och tack för intressant läsning!

  1. Hej!

   Tack för din kommentar Jenny

   Det är djupt komplicerat med nära relationer, framförallt om det finns gamla sår som inte fått läka

   Jag hoppas du lyckas hitta ett sätt att balansera närhet. Din berättelse du beskriver påminner om många andra människors. Du ber inte om ett svar men jag tar mig ändå friheten att respondera. Jag tror att lösningen finns i tidiga obearbetade tramautiska upplevelser – inte förrän gamla sår har fått läka (vägen dit är individuell) kan kärlek förvaltas

   Skriv gärna mer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: