CONTACT INFORMATION & ABOUT

DENNA BLOGG / THIS BLOG

(sv)
Syftet med denna blogg är att skapa och förmedla information om svårigheter med anknytning och nära relationer i det vuxna livet. Här postas mindre essäer och krönikor som berör ämnet.

(eng)
The purpose of this blog is to create and mediate information about difficulties with attachment and close relationships in the adult life. Here you will find essays and articles that concern this subject.

TERAPI & KONTAKT / THERAPY & CONTACT INFO

(sv)
Jag heter Gustaf Lundh och är beteendevetare, samtalsterapeut samt arbetar som familjebehandlare. Anknytningsbaserad psykoterapi med fokus på emotionell koherens erbjuds i Stockholm (eller via Skype). Priset anpassas efter din ekonomi, läs mer på hemsidan!

Du är varmt välkommen att kontakta mig i kontaktformuläret nedan, ringa 0046737278722 eller maila till kontakt@socialpsykologiskvard.se

(eng)
My name is Gustaf Lundh and I am a behavioral scientist and an individual/family -therapist. Psychotherapy based on attachment theory with a focus on emotional coherence is offered in Stockholm (or thru Skype). The price is adjusted to your finances, read more on the website!

You are welcome to contact me in the contact form below, call
0046737278722 or email me at kontakt@socialpsykologiskvard.se

 

2 thoughts on “CONTACT INFORMATION & ABOUT”

 1. Hej, intressant blogg! Jag hittade hit eftersom jag själv tydligen har anknytnings – eller närhetsproblematik. Är 30 år idag, växte upp med skilda föräldrar där den ena föräldern (mamma) var mycket “sund” och den andra (pappa), som jag var hos varannan helg, hade missbruksproblematik. Jag fick själv missbruksproblem i tonåren och det pågick i 10 år ungefär. Jag har alltid haft lätt för att få killar men det är som att jag bara vill ha det jag inte kan få, och när jag väl fått det vill jag inte ha det längre. Det här är jättejobbigt för jag sårar folk och blir själv besviken gång på gång. Jag hoppas varje gång att det ska bli annorlunda. Träffade en jättegullig kille för en månad sen och nu känner jag bara irritation och förakt när vi ses. Det är ju helt sjukt egentligen. har inga som helst problem med andra relationer. Senaste tiden har jag känt att jag kanske borde vara själv, det är egentligen skönast. Det är ju bara det att alla förväntar sig att man ska vara två, men jag tror faktiskt att jag trivs bäst själv. Visst saknar jag sex och närhet men det är inte värt allt som kommer med en parrelation. Jag fattar ju att min känslomässigt frånvarande pappa förmodligen är roten till mina problem. Pappa och jag har jättefin kontakt idag men det verkar omöjligt att få ordning på närhets/relationsproblematiken. Oj, tänkte inte skriva nåt alls egentligen men nu blev det så här haha 🙂 Ha det bra i alla fall och tack för intressant läsning!

  1. Hej!

   Tack för din kommentar Jenny

   Det är djupt komplicerat med nära relationer, framförallt om det finns gamla sår som inte fått läka

   Jag hoppas du lyckas hitta ett sätt att balansera närhet. Din berättelse du beskriver påminner om många andra människors.

   Skriv gärna mer eller om du har fler frågor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blogg om vuxen anknytning och psykoterapi — A blog about adult attachment and psychotherapy

%d bloggers like this: